Ensfarvede butterfly

Klassiske butterflies til enhver stil

Hvorfor købe ensfarvede butterfly hos os?

En butterfly er en beklædningsgenstand til mange anledninger. En butterfly er jo som udgangspunkt noget, man gør brug af, når man skal til en festlig begivenhed. Uanset om det er til en konfirmation, en vigtig dag på arbejdet, eller måske en tur i byen med vennerne man skal til, så vil en ensfarvede butterfly altid sætte prikken over det outfit, du måtte have valgt. I dag bruger mange mænd en ensfarvede butterfly og dette gælder faktisk alle aldersgrupper. Dette gør at vi hos MenWithStyle.dk hver dag, gør vores ypperste for, at kunne tilbyde en ensfarvede butterfly i alle slags designs. 
Vores forbundende ensfarvede butterflies er allerede bundet for dig. Dette betyder, at du aldrig vil skulle bekymre dig om, hvordan du skal binde den. Du skal blot ved hjælp af den smarte lås klikke din butterfly fast rundt om halsen og samtidig bestemme, hvor stram eller løs den skal være, ved hjæp af den justerbar strop og så er du klar. Da vi alle har en travl hverdag, er det helt klart denne model folk foretrækker, når de vælger deres nye butterfly.

Vores service

Hos MenWithStyle.dk vægter vi prisen, som en vigtig faktor, da vi ved at vores kunder både elsker god kvalitet, lækre designs og samtidig gode priser. En butterfly hos os, vil typisk ligge i nogenlunde samme prisklasse, dog har vi butterflies i forskellige prisklasser, da det udelukkende kommer an på kvaliteten, altså hvilket materiale den enkelte butterfly er udført i og samtidig hvilket design pågældende butterfly har. Derfor anbefaler vi, at der både tænkes på prisen, men at det afgørende helt klart, skal være om du kan lide det design, som den enkelte butterfly har. Vi har hos MenWithStyle.dk derfor et bredt udvalg af butterflies. Alt lige fra mønstrede butterflies til strikkede butterflies og bomuldsbutterflies i forskellige prisklasser og designs, der gør at du som kunde med stor chance vil finde en butterfly, der passer netop dig.
GRATIS FRAGT

Hos MenWithStyle.dk tilbyder vi fragt helt uden omkostninger og minimumskøb.

NEM OG SIKKER BETALING

Hos os handler du trygt og sikkert. Vi modtager derfor de fleste betalingsmidler der findes.

HURTIG LEVERING

Bestillinger inden kl 15:00, sendes altid samme hverdag. Normal leveringstid er 1-2 dage.

Din indkøbskurv er tom