Strikkede slips

Bryd dit look med et smart strikket slips

Hvorfor købe et strikket slips hos os?

Et strikket slips er en beklædningsgenstand, som oftest er kendt i modeverden. Man forbinder typisk sådan et med mode, unge, fester, eller konfirmationer. Som udgangspunkt egner nogle modeller sig til bestemte lejligheder, grundet dets signalværdi og sådan vil det nok altid være. Kigger man på slipsets bredde, længde, design, dets slipseknude og især vigtigst af alt farven, vil man hurtigt få en fornemmelse af, hvilke signaler afsenderen har i sinde at sende.
Farven blå er oftest forbundet med visdom, loyalitet eller tillid. Bæres en blå model er det et udtryk for at andre opfatter én som pålidelig, som jo ikke er helt dårligt vel? Det samme gælder farven grå. Dog er farven blå det fortrukne i almindelighed. Et hvidt er derimod i almindelighed forbundet med glæde, ære og renlighed. Et hvidt signalerer stil, som netop er det vi hos MenWithStyle.dk elsker. Mænd med stil er en ære i sig selv. Den farve, som alle helt sikkert er bekendt med, er farven sort. Det er også et sort der typisk bliver solgt flest af, da netop denne farve passer til alle slags outfit. Farven sort forbindes oftest med dominans, magt og autoritet.

Vores service

Vi vægter prisen, som en vigtig faktor, da vi ved at vores kunder både elsker god kvalitet, lækre designs og samtidig gode priser. Et strikket slips hos os, vil typisk ligge i nogenlunde samme prisklasse, dog har vi udvalg i forskellige prisklasser, da det udelukkende kommer an på kvaliteten, altså hvilket materiale der er tale om og samtidig hvilket design der præsenteres. Derfor anbefaler vi, at der både tænkes på prisen, men at det afgørende helt klart, skal være om du kan lide det design du ser og ikke overfortolke de gamle symbolikker. Hos MenWithStyle.dk har vi et bredt udvalg. Alt lige fra ensfarvede slipsmønstrede slips til bomuldsslips i forskellige prisklasser og designs, der gør at du som kunde med stor chance vil finde en model, der passer netop dig. Vi har også lavet en guide, der viser dig, hvordan du binder de mest populære slips. Se den lige her
GRATIS FRAGT

Hos MenWithStyle.dk tilbyder vi fragt helt uden omkostninger og minimumskøb.

NEM OG SIKKER BETALING

Hos os handler du trygt og sikkert. Vi modtager derfor de fleste betalingsmidler der findes.

HURTIG LEVERING

Bestillinger inden kl 15:00, sendes altid samme hverdag. Normal leveringstid er 1-2 dage.

Din indkøbskurv er tom