Lommeklude

Tilbehøret til dit jakkesæt

Hvorfor købe en lommeklud hos os?

Du har helt sikkert ét jakkesæt hængende derhjemme, og for det ikke skal være løgn, så har du sikkert flere, ikke? En mand med stil ved, hvad der skal til for at få det perfekte outfit. En lommeklud er det elegante og lækre stykke modetilbehør, som fuldender dit lækre outfit, uanset om du skal til konfirmation, en familiebegivenhed, eller bare en vigtig dag på arbejdet. Engang var en lommeklud en man bar i brystlommen eller havde i lommen til eksempelvis at pudse sine briller, eller sågar pudse næse. En lommeklud i brystlommen viste overskud, renlighed og ikke mindst stil overfor dem man mødte på sin vej.
I det senmoderne samfund, er en lommeklud også kendt som, charmekluden. Dette er der skam ikke noget at sige til, da en lommeklud både kan bruges til brystlommen i din blazer, men samtidig også bruges som en charmeklud der sættes rundt om halsen for at give det bedste look til dit skarpe jakkesæt. I dag sætter mange lommekluden fast i deres bukser. Enten, så den hænger ud af lommen, eller også sættes den fast i bæltestropperne. Ved at købe en lommeklud, som ovenikøbet passer til din butterfly, eller dit slips, giver dit look det fuldendte look, som jo egentlig er det vi alle leder efter. Har du derudover sørget for, at din lommeklud matcher din partners kjole, er du ikke gået helt galt i byen, og derfor er det altid en god ide, at have et par ekstra lommeklude liggende i skuffen.

Vores service

Hos MenWithStyle.dk har vi nøje udvalgt vores lommeklude, så de altid oser af kvalitet og følger nutidens mode og trends. Vi har lommeklude i de mest klassiske farver, samt lidt farver, hvor der virkelig er skruet op for fest og farver. Prisklassen på vores lommeklude, er hvor alle kan være med. Vores priser starter fra KUN 59 kr.
GRATIS FRAGT

Hos MenWithStyle.dk tilbyder vi fragt helt uden omkostninger og minimumskøb.

NEM OG SIKKER BETALING

Hos os handler du trygt og sikkert. Vi modtager derfor de fleste betalingsmidler der findes.

HURTIG LEVERING

Bestillinger inden kl 15:00, sendes altid samme hverdag. Normal leveringstid er 1-2 dage.

Din indkøbskurv er tom