Lær at binde et slips

Du er lige blevet ejer af et super flot slips, men du ved ikke helt hvordan du skal binde det? Så læs med her! I dette blogindlæg vil vi lave en guide, som vil lærer dig at binde et slips.

Først og fremmest skal du sørge for at have styr på Four hand knuden, da det er en af de mest simple knuder, som går godt til alle skjorter, lejligheder, begivenheder og slips. Denne knude kan laves uanset størrelsen, bredden eller tykkelsen på netop det slips, du ønsker at have på.

Hvis du skal til en større begivenhed og ønsker en mere stilren knude, skal du lære at lave den populære Windsor knude. I dette indlæg vil vi tage dig i hånden, og lære hvordan du binder en smart Windsor knude. Den er med til at fuldende ethvert look!

GUIDE: Lær at binde et slips

1. Start med at finde et gammelt slips frem, som du ikke længere er så glad for. Den skal du nemlig bruge til at øve dig på, så vi ikke lave unødvendige bøjninger eller mærker i det nye slips.

2. Tag din skjorte på, og knap den helt op til halsen.

3. Fold kraven op og tag nu slipset hele vejen rundt om halsen. Det er vigtigt, at den brede del af slipset er på din højre side, og den tynde del skal være på din venstre side.

4. Det er vigtigt, at du forsøge at binde dit slips så løst som muligt. På den måde vil du kunne forlænge levetiden på dit nye flotte slips, da det ikke slider på samme måde. Man kan altid stramme det til, til sidst i processen.

5. Tag den bredde side af slipset og kør over den tynde del af slipset.

6. Tag den lille ende ind i midten og stram nu til indtil knuden er færdiggjort og sidder fast.

Sådan laver du en flot og enkel slipseknude, som kan bruges til enhver lejlighed!

Hop herind og se hvilke andre måder du kan binde dit slips på!

Slips
Mand der binder et slips

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *